Izsludina konkursus par divu izglītības iestāžu atjaunošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Valmieras pilsētas pašvaldība šonedēļ izsludinājusi konkursus par energoefektivitātes paaugstināšanas būvdarbu veikšanu Valmieras Valsts ģimnāzijas ēkai L.Paegles ielā 40 un Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas ēkas darbmācības korpusam Zvaigžņu ielā 4. Namu renovācija tiks veikta projektā Nr.KPFI-7/66 «Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai Valmieras pilsētas pašvaldības ēkās», portālu «Apollo» informēja Inese Pabērza, Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un tūrisma nodaļas vadītāja. 

Pretendenti pieteikumus var iesniegt līdz 2012.gada 20.augustam.

Valmieras Pārgaujas ģimnāzijā projekta ietvaros tiks siltināta fasāde, mainīti logi un ārdurvis, tāpat plānota maģistrālo cauruļvadu siltumizolācijas sakārtošana, ventilācijas sistēmas uzlabošana, kā arī citi darbi. Bet Valmieras Valsts ģimnāzijā, kas turklāt ir valsts nozīmes kultūrvēsturisks piemineklis, iecerēts siltināt aktu zāles jumtu, mainīt logus un ārdurvis, siltināt pagraba grīdu. Tāpat tiks veikta atsevišķu apkures un karstā ūdens cauruļvadu nomaiņa, ventilācijas sistēmas ierīkošana, kā arī citus nepieciešamos būvdarbus.

Jau ziņots, ka šonedēļ tiks uzsākta Valmieras speciālās pirmsskolas izglītības iestādes «Bitīte» renovācija Jumaras ielā 9. Darbus konkursa rezultātā uzticēts veikt SIA «RD Būvnieks».

SPII «Bitīte» plānots siltināt fasādi, kā arī veikt jumta un pagraba griestu siltināšanu, logu un ārdurvju nomaiņu, maģistrālo cauruļvadu siltumizolācijas sakārtošanu, apkures sistēmas skalošanu, ventilācijas sistēmas uzlabošanu u.c. darbus, kam jābūt paveiktiem saskaņā ar SIA «A&A projekts» izstrādāto tehnisko projektu.  

Siltināšanas rezultātā tiks nodrošināts ēkas siltuma zuduma samazinājums, kā arī lielāka enerģijas patēriņa kontrole.

Darbu veikšanā tiks izmantoti arī videi draudzīgi būvmateriāli. Renovācijas laikā tiks nodrošināta iestādes darbība.

Konkursā par energoefektivitātes paaugstināšanas būvdarbu veikšanu SPII «Bitīte» kopumā saņemti trīs piedāvājumi.

Projekta «Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai Valmieras pilsētas pašvaldības ēkās» kopējās izmaksas ir LVL 1 159 321,25, no kuriem LVL 737 322,80 ir Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta līdzfinansējums. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu