Maize ar ķiplokiem, pētersīļiem un sieru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

Nepieciešams:

ķiploks
bagate
150 ml eļļas
pētersīļa zaļumi
100 g siera

Pagatavošana:

Bagati pārgriež gareniski, vienu malu atstājot nepārgrieztu, lai maizi var atvērt. Blenderī liek ķiplokus, eļļu un pētersīļa zaļumus, sablendē. Masu uzsmērē uz abām maizes pusēm, maizes puses saliek kopā, ietin folijā un cep 200 grādos 10 minūtes.

Maizi izņem no krāsns, attin foliju, atver abas maizes puses un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī 200 grādos vēl uz 10 minūtēm, līdz siers zeltains. Maizes iekšpuse būs mīksta, garoziņa kraukšķīga.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu