Šķēle veiksmīgi pārslimojis meningītu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Basketbolists Armands Šķēle, kurš šogad bija atgriezies Latvijas valstsvienības kandidātu vidū, veiksmīgi pārslimojis meningītu, vēsta sportista aģents Artūrs Kalnītis.

Šķēle pēc saslimšanas ar meningītu, kas viņu piemeklējis jau trešo reizi pēdējo pāris gadu laikā, slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā tika ievietots 7. jūlijā. Viņa veselības stāvoklis tobrīd tika raksturots kā stabils.

«Šī rīta punkcija uzrādījusi, ka meningīts ir pārslimots un Armands Šķēle ir vesels,» savā tvitera kontā šodien vēstīja Kalnītis.

Basketbolistu tagad gaida viegla plastiskā operācija, bet rehabilitācija no slimības prasīs aptuveni četras līdz piecas nedēļas.

Iepriekšējo reizi Šķēle ar meningītu bija saslimis 2010. gada sākumā, un toreiz sportists divas dienas bija bezsamaņā. Pēc tam viņam tika veikta operācija, lai novērstu turpmākus saslimšanas draudus.

Šķēle šogad izlasē atgriezās pēc diskvalifikācijas izciešanas, tomēr viņš nevarēs piedalīties Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Kā ziņots, mēneša sākumā Šķēle vienojās ar Igaunijas čempionvienību Tallinas «Kalev/Cramo», ka arī nākamo sezonu aizvadīs šajā komandā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu