Pavļuts nomaina biroja vadītāju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ekonomikas ministra Daniela Pavļuta biroja vadītājas amatu pametīs Ginta Ozola un viņas vietā tiks iecelta Finanšu ministrijas (FM) darbiniece Laura Buivida, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja Pavļuta preses sekretāre Daiga Grūbe.

Buivida jaunā amata pienākumus sāks veikt 13.augustā.

Buivida ir ieguvusi profesionālā maģistra grādu programmā «Visaptverošā kvalitātes vadība» Rīgas Tehniskajā universitātē, kā arī Latvijas Universitātē sociālo zinātņu maģistra grādu programmā «Uzņēmējdarbības ekonomika».

Kopš 2000.gada Buivida strādājusi dažādos amatos FM - gan Budžeta departamentā, gan Iekšējā audita departamentā, gan Finanšu kontroles departamentā un Eiropas Savienības (ES) fondu revīzijas departamentā.

Kopš 2011.gada Buivida ir FM ES fondu revīzijas departamenta vecākā eksperte finanšu instrumentu un krāpšanas apkarošanas jomā.

Ekonomikas ministrs pateicas Ozolai par profesionālo darbu Ekonomikas ministrijā un augstu novērtē viņas ieguldījumu ministru nomaiņas pārejas posma nodrošināšanā un darbu pēctecībā.

Sīkākus komentārus par Pavļuta biroja vadītājas nomaiņu Grūbe nesniedza.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu