Zatleram konstatēta reta saslimšana; ārvalstīs jāveic operācija

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Reformu partijas vadītājam un bijušajam Valsts prezidentam Valdim Zatleram ārvalstīs plānots veikt operāciju, jo ārstu konsīlijs viņam konstatējis papildu diagnozi, aģentūrai BNS pastāstīja Reformu partijas preses sekretāre Daiga Holma.

Viņa pastāstīja, ka ārstu konsīlijs pirmdien Zatleram konstatēja retu slimību. Viņa minēja, ka Zatlers jau trešdien lidos uz Briseli, kur tiksies ar ārstiem, un pašlaik nav zināms, kad tieši tiks veikta operācija un cik ilga būs ārstēšanās.

Holma norādīja, ka Latvijas ārstiem trūkst pieredzes tik sarežģītas operācijas veikšanai, tāpēc nolemts to veikt ārvalstīs.

Jau ziņots, ka Zatleram tika konstatēts prostatas vēzis un 11.jūnijā tika veikta operācija, pēc kuras viņš jūtas labi, taču viņam nepieciešama vēl intensīva ārstēšana.

Veselības stāvokļa dēļ Zatlers arī uz laiku ir mazāk aktīvs politikā. Zatlers iepriekš paziņoja, ka nešaubās, ka jau pēc dažiem mēnešiem atgriezīsies parlamentā un turpinās strādāt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu