U-20 izlase pārliecinoši uzvar Itāliju, saglabā cerības uz 1/4 finālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Eiropas U-20 čempionāta otrā posma pēdējā spēlē šovakar Latvijas jaunie basketbolisti ar 94:78 pieveica Itālijas vienaudžus. 

Uzvarētāju rindās 24 punktus guva Jānis Timma, 22 punktus pievienoja Ojārs Siliņš, bet 14 punkti bija Artūra Briča rēķinā. Itālijas komandā 16 punktus guva Amedeo Tesitori, bet pa 13 punktiem sakrāja Fābio Mjans un Marko Lagana.

Latvijas jaunie basketbolisti jau no pirmajām minūtēm centās iegūt pārsvaru, pēc pirmajām desmit minūtēm panākot +5 (19:14), bet otro ceturtdaļu latvieši uzvarēja ar 28:16, lielajā pārtraukumā dodoties ar 17 punktu pārsvaru (47:30). Trešajā ceturtdaļā Latvijas komandas pārsvars pārsniedza 20 punktus (58:36 un 66:42), bet pēdējās desmit minūtēs latvieši panākumu nosargāja.

Atgādinām, ka otrā posma pirmajā mačā Latvija ar 62:69 zaudēja Slovēnijai, bet otrajā spēlē ar 78:75 pārspēja Lietuvu.

Citās F apakšgrupas spēlēs šovakar Turcijas tiksies ar Lietuvu, bet Slovēnija mērosies spēkiem ar Spāniju. Tieši no šo maču iznākumiem izšķirsies, vai Latvija iekļūs ceturtdaļfinālā. Lai Latvijas basketbolisti kvalificētos ceturtdaļfinālam, viņiem jācer, ka Turcija pieveiks Lietuvu un/vai Spānijas izlase apspēlēs Slovēniju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu