Tiesu namu aģentūra nolemj izsolē pārdot 3000 kvadrātmetru zemesgabalu Jūrmalā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

VAS «Tiesu namu aģentūra» (TNA) akcionāri nolēmuši izsolē pārdot 3252 kvadrātmetrus plašu zemesgabalu Jūrmalā, Pilsoņu ielā 12, kas līdz šim tika iznomāts SIA «TB Dizains» autostāvvietas izvietošanai. Kā izsoles sākuma cena noteikti 538 000 latu.

Kā liecina TNA interneta mājaslapā publicētais paziņojums par izsoli, patlaban uz zemesgabala atrodas vairākas būves un izbūves, kas nav pārdodamā objekta sastāvdaļas, jo tās autostāvvietas darbības nodrošināšanai uzcēlis «TB Dizains». Šai sabiedrībai zemi TNA iznomāja 2004.gadā un nomas līguma termiņš beidzās šā gada 1.jūnijā.

Kā aģentūru LETA informēja Tieslietu ministrijas preses sekretāre Ksenija Novikova, TNA akcionāri izlēmuši zemesgabalu pārdot izsolē, jo tas nav nepieciešams aģentūras pamatdarbības nodrošināšanai. Ieņēmumus par zemes pārdošanu paredzēts ieguldīt citu TNA īpašumu renovācijā.

Personām, kas vēlas piedalīties izsolē, jāiemaksā TNA kontā 100 latu reģistrācijas maksa un 10% no objekta nosacītās cenas. Par nosolīto īpašumu tā cena jāsamaksā viena mēneša laikā. Pēdējais izsoles dalībnieku reģistrācijas termiņš ir 20.augusta plkst.16.

Pati izsole plānota 23.augustā plkst.11 TNA konferenču zālē Rīgā, Raiņa bulvārī 15. Izsole paredzēta ar augšupejošu soli, un viens solis noteikts 20 000 latu apmērā. Ja izsolei būs reģistrējies viens pretendents, tad viņam īpašums tiks pārdots par izsoles sākuma cenu.

Līdz izsoles dienai savas prasības TNA var pieteikt personas, kurām uz pārdodamo īpašumu ir tādas tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu