M. Rēdlihs: «Lokomotiv» mērķi būs paši augstākie

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

KHL komandas Jaroslavļas «Lokomotiv» latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs vietējiem masu medijiem pastāstījis par saviem iespaidiem jaunajā komandā.

«Bija patīkami doties uz Jaroslavļu, visi puiši ir labi. Arī treniņi šeit ir lieliski. Bet pateikt kaut ko vairāk man ir grūti - šis vēl ir tikai sākums,» norāda Latvijas valstsvienības uzbrucējs.

«Varu atklāt, ka iejušanās komandā rit normāli. Rīgā es visu un visus zināju, tādā ziņā šeit ir grūtāk. Taču esmu ieradies Jaroslavļa un jūtos ļoti labi,» uzsver Rēdlihs.

«Grūti pateikt, uz ko komanda pretendēs gaidāmajā sezonā, taču mērķi mums ir paši augstākie. «Lokomotiv» komandai ir labas tradīcijas un arī tagad ir sapulcināti labi spēlētāji, tādēļ mērķi būs paši augstākie,» piebilst Miķelis.

Tāpat latviešu hokejists atzīst, ka būs nepieciešams laiks, lai līdzjutēji pieņemtu un iemīlētu atjaunoto «Lokomotiv» komandu.

Atgādinām, ka iepriekšējās četrās KHL sezonās Miķelis Rēdlihs pārstāvēja Rīgas «Dinamo» komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu