Jēkabpilī automašīna uz gājēju pārejas notriec sievieti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar Jēkabpilī ar vieglo automašīnu uz gājēju pārejas notriekta kāda 22 gadus veca sieviete.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Zaļajā ielā 1989.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VW Golf» uz gājēju pārejas notrieca 1990.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Slokas ielā, 1992.gadā dzimis vīrietis ar mopēdu uz gājēju pārejas notrieca 1973.gadā dzimušu sievieti, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Kleistu ielā, notikusi sadursme starp automašīnu «Opel», kuru vadīja 1941.gadā dzimis vīrietis, un motociklu «Honda», kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta motocikla vadītājs, kurš ar lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. No tiem Rīgas reģionā reģistrētas 34 avārijas, kurās cietuši deviņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 31 transportlīdzekļu vadītāju, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 11 no tiem bija autovadītāji, 20 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un četri velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu