Pavārs Aleksejevs atklāj «Jaunā Viļņa» <i>VIPu</i> ēdienu izvēli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Jaunais Vilnis» tuvojas ar joni un žurnāls «Privātā Dzīve» vaicāja pazīstamajam šefpavāram Laurim Aleksejevam, kādus ēdienus Krievijas estrādes slavenības iecienījušas visvairāk Laura smalkajā restorānā «36.līnija».

Lauris Aleksejevs atklājis, ka pirmo vietu bagāto viesu ēdienkartē noteikti ieņemot «Black code» (18,50 Ls) - melnā mencas fileja miso un sakē marinādē ar tvaikotiem sparģeļiem, spinātiem un baltvīna putām.

Otrs populārākais ēdiens viņa restorānā esot Islandes jērs (17,50 Ls), kas esot ļoti mīksts un burtiski «kūstot uz mēles».

Trešajā vietā stabili turoties Siļķe uz kartupeļa (4,50 Ls) jeb, kā restorānā to saucot, latviešu suši. Siļķe tiekot pasniegta uz maza kartupeļa, rotāta ar saputotu skābo krējumu un olu.

Par dzērienu izvēli Lauris atklājis, ka visbiežāk zvaigznes izvēloties stipros dzērienus. Blakus slaveniem alkoholisko dzērienu zīmoliem Aleksejevs min vēl kādu iecienītu marku: «Gana iecienīts dzēriens Krievijas zvaigznēm ir samagons, ko var nobaudīt arī pie mums restorānā. Dzēriens ir 50 grādu stiprs un tiek pasniegts 40 gramu šotiņu glāzēs kopā ar gurķīti.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu