Naktī apzagts «Rīgas namu pārvaldnieka» iecirknis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šonakt apzagts pašvaldības SIA «Rīgas namu pārvaldnieks» iecirknis «Valdemārs», Valdemāra ielā 106/108.

Uzņēmuma pārstāvis Krists Leiškalns aģentūrai LETA apstiprināja, ka zagļi uzlauzuši iecirkņa loga restes, kā rezultātā viņiem izdevies iekļūt telpās un aiznest vienu datoru.

Reaģējot uz signalizāciju, notikuma vietā ieradušies apsardzes darbinieki, taču ļaundari nozieguma vietu jau bija paspējuši pamest. Par notikušo ziņots Valsts policijai.

Valsts policijas Rīgas reģionālās pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA apstiprināja, ka šonakt Valdemāra ielā apzagts kāds birojs. Par notikušo sākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā.

Saskaņā ar Krimināllikumu par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Leiškalns norādīja, ka nozagtajā datorā neesot bijusi «sensitīva informācija», turklāt piekļuve visām programmām iespējama tikai ar paroli. Visiem datorā glabātajiem failiem bijušas rezerves kopijas, līdz ar to šis incidents «Valdemāra» darbu neesot ietekmējis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu