«Liepājas metalurgs» mājās nospēlē neizšķirti ar «Legia»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETAFoto:

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā spēlē šovakar «Liepājas metalurga» futbolisti savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Polijas klubu Varšavas «Legia».

Mača rezultātu 20. minūtē atklāja «Legia» komandas futbolists Mihals Kuharčiks, bet 43. minūtē «Liepājas metalurga» lietuviešu pussargs Rītis Leļūga panāca izlīdzinājumu.

Jau otrā puslaika pašā sākumā "Legia" uzbrucējs Jakubs Košeckis atjaunoja viesiem vadību, tomēr mača 81. minūtē "liepājnieku" aizsargs Oskars Kļava no 11 metru soda sitiena atzīmes panāca neizšķirtu.

Kā ziņots, pirms spēles Liepājā ieradās liels skaits poļu futbola līdzjutēju, no kuriem daudzi uzvedās huligāniski un vairākus policija pirms spēles pat aizturēja. Uz Liepāju devās arī Speciālo uzdevumu bataljons no Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes.

Abu komandu atbildes spēle notiks tieši pēc nedēļas, 26. jūlijā, bet kvalifikācijas trešajā kārtā iekļūs uzvarētāji divu spēļu summā. Kvalifikācijas trešās kārtas uzvarētāji iekļūs play-off kārtā, kuras spēcīgākās komandas kvalificēsies Eiropas līgas apakšgrupu turnīram.

Atgādinām, ka kvalifikācijas pirmajā kārtā «Liepājas metalurgs» divu spēļu summā ar 6:0 sagrāva Sanmarīno klubu Montedžardīno «La Fiorita».

Šovakar, plkst 21.30 UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas maču aizvadīs arī Rīgas «Skonto», kas viesos spēkosies ar Horvātijas klubu Splitas «Hajduk».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu