Ceturtdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dienas horoskops: 19. jūlijs. Šī diena vēsturē:

AUNS Lielāku vērību velti savai izaugsmei, profesionālās kvalifikācijas celšanai. Piemērota diena saimnieciskajiem darbiem. Attiecībās ar mīļoto iespējamas nelielas domstarpības.

VĒRSIS Tev var nākties pieņemt diezgan kardinālus, drosmīgus lēmumus. Centies neapjukt, ja nonāc saspringtā situācijā, paļaujies uz savu priekšnojautu. Atvasītes var vēlēties dzirdēt tavas domas kādā ļoti delikātā jautājumā.

DVĪŅI Esi nedaudz pašaizliedzīgāks un neļauj sīkām nebūšanām radīt tevī šaubas par panākumiem. Pat, ja situācija šķiet bezcerīga, turpini iesākto un tu redzēsi, ka visas lietas virzās tev vēlamā virzienā.

VĒZIS Nāksies krietni vien piepūlēties, lai realizētu savus plānus. Nav izslēgts, ka sajutīsi nepieciešamību apgūt papildus profesionālās zināšanas. Dienas izskaņā patīkamu atslodzi dos kopīgi pavadītais laiks ar tuviniekiem.

LAUVA Gribēsi dzirdēt apkārtējo viedokli par saviem panākumiem. Taču rēķinies, ka ne jau visi tevi apbērs ar komplimentiem. Esi gatavs arī veselīgai kritikas devai.

JAUNAVA Pateicoties savām analītiķa un organizatora dotībām, radīsi sev jaunas izaugsmes iespējas. Augstākstāvošie novērtēs tava darba kvalitāti. Mājas dzīvē tu kļūsi diezgan valdonīgs.

SVARI Psiholoģiski sarežģīts brīdis. Vajadzēs vairāk laika veltīt savu domu sakārtošanai un iekšējās harmonijas atgūšanai. Daži zīmes pārstāvji var nolemt aktīvāk pievērsties garīgai praksei.

SKORPIONS Kaut arī parasti esi ļoti racionāls un disciplinēts, šodien negaidīti vari ļauties savām iegribām un iztērēt ne mazums naudas. Svarīgi tomēr saglabāt mēra izjūtu un būt apdomīgākam savos tēriņos.

STRĒLNIEKS Šodien ir piemērots brīdis, lai paplašinātu savu lietišķo kontaktu loku. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi atvērts un dzīvespriecīgs. Labi sapratīsies ar gados jaunākajiem līdzgaitniekiem.

MEŽĀZIS Būsi gatavs iekarot jaunas virsotnes. Priekšniecība var izteikt tev jaunus piedāvājumus, kuri liksies patiesi vilinoši. Mājas dzīvē lielu uzmanību veltīsi tieši savām atvasītēm.

ŪDENSVĪRS Saasinātais jūtīgums traucēs pienācīgi īstenot dienas plānus. Centies vairāk balstīties uz racionāliem apsvērumiem, atturēties no emocionāliem lēmumiem. Mīļotā cilvēka atbalsts var palīdzēt atgūt iekšējo līdzsvaru.

ZIVIS Svarīgi maksimāli koncentrēties uz saviem tiešajiem pienākumiem. Rēķinies, ka augstākstāvošie var kritiskāk vērtēt tavu profesionālo sniegumu, izteikt zināmu kritiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu