Kravas automašīna nāvējoši traumē gājēju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Trešdien Ogres novadā kravas automašīna nāvējoši traumēja kādu 27 gadus vecu vīrieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.20 autoceļa Līgatne-Skrīveri 48.kilometrā 1954.gadā dzimis vīrietis ar kravas automašīnu «MAN» notrieca gājēju, 1985.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar smagām traumām komas stāvoklī tika nogādāts slimnīcā, kur no gūtajām traumām mira.

Savukārt Gulbenē, Rēzeknes ielā, 1958.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «BMW 525» nobrauca no ceļa uz gājēju ietves, kur notrieca velosipēdisti - 1989.gadā dzimušu sievieti. Cietusī riteņbraucēja ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, kurās cietuši astoņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 30 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Deviņi no tiem bija autovadītāji, 21 - velosipēdu un motorolleru vadītājs. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 13 transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un deviņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu