Džordžs Maikls neatceras piecas slimības gultā pavadītās nedēļas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātājs Džordžs Maikls atklājis, ka nespēj atcerēties piecas slimnīcā pavadītās nedēļas, ārstējoties no plaušu karsoņa.  

Intervijā BBC radio 2.kanālam Maikls atzina, ka pagājušogad, cīnoties ar plaušu karsoni, viņa dzīvība karājusies mata galā. Pēc slimības viņam nācies no jauna mācīties staigāt, jo smagās slimības laikā viņa muskuļi atrofējušies.

«Es izbēgu no daudz nopietnākām problēmām,» sacīja 49 gadus vecais dziedātājs.

Slimības dēļ Maiklam nācās atcelt vairākus koncertus. Viņš tika ievietots Vīnes slimnīcā, kuras ārsti «apslāpējuši» runas par nopietnajām veselības problēmām, lai medijos netiktu «gaidīta mana nāve», teica dziedātājs.

Ziņas par Maikla veselības stāvokli nenonāca mediju uzmanības lokā līdz laikam, kad viņš pameta slimnīcu.

Grieķu izcelsmes britu mūziķis atzina, ka būtu izvairījies no smagās slimības, ja būtu klausījis padomiem agrāk doties pie ārsta. Dažas nedēļas pirms saslimšanas viņām nācies atcelt vairākus koncertus augstas ķermeņa temperatūras dēļ, taču dziedātājs nospriedis, ka vienkārši izslimojis gripu.

«Es vēl trīs nedēļas koncertēju Eiropā. Taču kādu pēcpusdienu, ieturot pusdienas, man kļuva slikti. Es pateicu, ka man pusstundu jāatpūšas,» viņš atceras. «Es neatceros tālākās piecas nedēļas. Trīs no tām ārsti cīnījās par manu dzīvību, un divas nedēļas es biju pie samaņas.»

Maikls sarakstījis dziesmu «White Light» par slimības laikā piedzīvoto.

Dziedātājs atzina, ka vairākkārt esot bijis «ļoti tuvu» nāvei. «Kad notiek kaut kas tik negaidīts, vajadzīgs laiks, lai atkal varētu paļauties uz dzīvi,» viņš norādīja.

«Man bija no jauna jāmācās staigāt un citas lietas,» viņš turpina. «Ja esi tik ilgi gulējis, muskuļi atrofējas neticami ātri. Es pamodos kā vecs, vārgs vīrs.»

Martā Maikls paziņoja, ka atsāks slimības dēļ atlikto «The Symphonica» koncertturneju. Tās pirmais koncerts notiks 4.septembrī, un turnejā iekļauta arī uzstāšanās Vīnē. Dziedātājs apgalvoja, ka ziedos tūkstoš koncerta biļetes slimnīcas personālam, kas palīdzēja uzveikt plaušu karsoni.

Viņš apstiprināja, ka uzstāsies Londonas olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā. «Es nospēlēšu pāris dziesmas beigu koncertā,» viņš apliecināja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu