Sapņu vīrieša pazīmes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/mycutelife/

«Sievietes nepievērš uzmanību vīrieša ārienei. Kad vīrietis ir skaistāks par mērkaķi, tas jau ir luksuss.»  Tā vismaz apgalvo Fridrihs Torbergs

Sievietēm ir vienalga, kā vīrieši izskatās. Šis izdomājums vīriešu starpā klīst joprojām. Varbūt tā ir sava veida aizsardzība. Galu galā kāda nozīme tvirtam dibenam un gludam vēderam, ja vīrietim ir stingrs raksturs un viņš solās vēlāk rūpēties par bērniem?

Protams, līdz ar gadiem un reālistiskāku savas ārienes vērtējumu sieviešu prasības pret vīriešiem vairs nav tik kategoriskas. 60 gadu vecumā tikai 43,4 procenti sieviešu vēl paģēr, lai partneris būtu labā sportiskā formā un produktīvs. Sievietes ar lieko svaru arī nav tik prasīgas pret partnera ārieni, droši vien tāpēc, ka ari pašas nav skaistuma ideāls.

Ar jaunām sievietēm ir citādi. Jaunas, neprecējušās sievietes ar pazeminātu svaru no 14 līdz 29 gadiem ir visprasīgākās: 88,2 procenti vēlas, lai partneris būtu labā sportiskā formā. Trīs no četrām aptaujātām sievietēm vēlas slaidu partneri.

Un tas vēl nav viss: jaunas sievietes pievērš uzmanību tam, kas vīrietim ir biksēs. Ne jau priekšā. Drīzāk viņas jūsmo par tvirtiem dibena apaļumiem, kas akurāti piepilda jebkurus džinsus.

Materiāls sagatavots sadarbībā ar izdevniecību «Jumava»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu