Vīrietis apkrāpj cilvēkus, solot uzstādīt PVC logus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien Rīgas kriminālpolicijas darbinieki aizturēja kādu vīrieti aizdomās par naudas izkrāpšanu, slēdzot līgumus ar iedzīvotājiem par PVC logu uzstādīšanu un pieprasot priekšapmaksu.

Par to portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāve Daiga Kondrāte, norādot, ka policija lūdz atsaukties citus cietušos.

Viņa informēja, ka Rīgas policija aprīlī un maijā saņēma informāciju par četriem gadījumiem, kad cilvēkiem izkrāpta nauda, kuru viņi maksājuši kā priekšapmaksu par PVC logu uzstādīšanu. Veicot virkni izmeklēšanas darbību, policijas darbinieki nāca uz pēdām kādam 1986.gadā dzimušam vīrietim un pirmdien aizturēja viņu aizdomās par krāpšanu.

Iespējamais krāpnieks noslēdza līgumus ar vairākiem cilvēkiem, it kā kādas firmas vārdā, lai gan šis uzņēmums nebija viņu pilnvarojis to darīt, par PVC logu uzstādīšanu un pieprasīja priekšapmaksu. Kopā varētu būt izkrāpti aptuveni 2500 lati, ko aizdomās turētais izlietoja savām vajadzībām.

Aizturētais vīrietis jau agrāk sodīts par krāpšanām un naudas piesavināšanos.

Trešdien tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu aizdomās turētajam vīrietim.

Likumsargi turpina izmeklēšanu un aicina atsaukties ikvienu, kurš varētu būt cietis no līdzīgām nelikumīgām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086611, 67086794 vai 110.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu