Nemierīgais Dohertijs padzīts no rehabilitācijas klīnikas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Angļu mūziķis Pīts Dohertijs padzīts no rehabilitācijas klīnikas Taizemē, jo traucējis citu pacientu mieru, vēsta britu mūzikas žurnāls NME. 

Dohertijs rehabilitācijas klīnikā «The Cabin in Chiang Mai» iestājās pirms nepilnām trim nedēļām, lai cīnītos ar atkarību no kreka kokaīna un heroīna.

Programmas direktors Alestērs Mordijs laikrakstam «Daily Mail» atzina, ka Dohertijs atstāj kaitīgu ietekmi uz citiem pacientiem, tāpēc viņam palūgts pamest klīniku.

«Pīts šodien izrakstīts no klīnikas. Mums ir svarīgi saglabāt citu klientu ārstēšanas programmas viengabalainību, lai nodrošinātu labu atlabšanas iespēju. Pīts to saprot un tādēļ mēs viņam palūdzām aiziet,» teikts Mordija paziņojumā.

«Kaut arī šķiršanās no Pīta notiek pēc abpusējas vienošanās, mēs, protams, esam vīlušies, ka viņš dodas prom. Mēs ceram, ka tas, ko viņš šeit ir apguvis, viņam palīdzēs nākotnē un mēs gaidām dienu, kad Pīts atkal nolems apsvērt atlabšanu,» norādīja Mordijs.

Dohertijs otrdien pameta klīniku, kur ārstēšanās maksā 7200 sterliņu mārciņas mēnesī, un izlidojis atpakaļ uz Lielbritāniju.

Klīnikas «The Cabin in Chiang Mai» divu gadu pastāvēšanas laikā no tās palūgts aiziet aptuveni desmit pacientiem.

Rokgrupas «The Libertines» līderis ilgstoši cīnās ar narkotiku atkarību. Viņš vairākkārt uzsācis ārstēšanos, taču pilnīgi atbrīvoties no postošās atkarības vēl nav izdevies.

Narkotiku atkarības dēļ Dohertijs pēdējos gados vairākkārt piedzīvojis problēmas ar likumu, kā arī pagājušā gadā vairākus mēnešus pavadīja cietumā par kokaīna glabāšanu.

Dohertija narkotiku atkarības dēļ 2003.gadā izjuka arī daudzsološā rokgrupa «The Libertines», jo, meklējot naudu narkotikām, Dohertijs apzaga sava drauga un grupas biedra Karla Barata dzīvokli.

Pēc šī incidenta Dohertijs no grupas tika padzīts. Toreiz viņš devās uz kādu rehabilitācijas klīniku Taizemē, bet trīs dienas vēlāk to pameta.

2006.gadā Dohertijs rehabilitācijas klīnikā Londonā nonāca pēc tiesas sprieduma par narkotiku glabāšanu. Gadu vēlāk viņš sešas nedēļas ārstējās klīnikā ASV, taču pēc tam atsāka lietot narkotikas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu