«LMT» rallija komanda aizstāvēs Latvijas godu Igaunijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Latvijas Mobilā Telefona» rallija komandas ekipāža Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals šajā nedēļas nogalē aizstāvēs Latvijas godu «auto24 Rally Estonia», kura iespaidīgais dalībnieku saraksts sola īpaši spēcīgu konkurenci gan kopvērtējumā, gan N4 klasē.

«Mūsu plāns ir cīnīties par iespējami augstāku vietu šajās sacensībās,» uzsver Andis, «mūsuprāt, interesantākais šā rallija moments būs cīņa starp Latvijas un Igaunijas braucējiem. Sagaidu, ka ātrākie no mājiniekiem būs Sīms Plangi, kurš pats ir no Dienvidigaunijas, un Kaspars Koitla.»

«LMT» rallija komandas ekipāža piedalīsies visos 12 «auto24 Rally Estonia» ātrumposmos, lai pretendētu uz augstāku rezultātu kopvērtējumā. Atbilstoši čempionāta nolikumam par trases garumu, Latvijas rallija čempionātā ir iekļauti tikai deviņi ātrumposmi.

Pirms gaidāmajām sacensībām komanda aizvadīja vienu treniņu posmu Latvijā, bet otrs notiks jau Igaunijā, kur Andis un Pēteris ceturtdien vakarā piedalīsies pārbaudes ātrumposmā jeb «shakedown».

«Pārtraukums starp sacensībām bijis pailgs, taču komanda ir labā formā,» saka Andis.

Komandu ieskaitē «LMT» rallija komandai punktus krāt palīdzēs arī Mārtiņš Svilis/Aivis Aizsilnieks, kuri startē E12 (Latvijas čempionātā - A Plus) klases ieskaitē.

«auto24 Rally Estonia» atklāšanas ceremonija paredzēta piektdien, 20. jūlijā, pl. 16:25 Otepē, un sportistiem būs jāaizvada pieci ātrumposmi. Sestdien, 21. jūlijā, rallijs atsāksies pl. 10:25, un ekipāžām būs jāveic septiņi (tikai Latvijas čempionātā startējošajiem - četri) ātrumposmi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu