Āltonens pārcēlies uz Čeļabinskas «Traktor»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/ScanpixFoto:

Somijas izlases uzbrucējs Juhamati Āltonens pārcēlies uzKHL klubu Čeļabinskas «Traktor», apstiprinājusi komanda.

Ar 27 gadus veco hokejistu noslēgts līgums uz vienu sezonu. Iepriekšējās divas sezonas Āltonens pavadīja Magņitogorskas «Metallurg» komandā, kur 136 spēlēs viņa kontā bija gūti 49 vārti un 33 rezultatīvas piespēles.

Somijas izlases rindās Āltonens pagājušajā gadā kļuva par pasaules čempionu.

Pagājušā sezonā «Traktor» uzvarēja KHL regulārajā čempionātā, bet vēlāk Gagarina kausa Austrumu konferences finālsērijā ar 1-4 zaudēja Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētajai Omskas apgabala «Avangard» komandai.

Tikmēr «Avangard» komandas sakarā apstiprināts, ka uz divām sezonām ar to līgumu pagarinājis aizsargs Antons Belovs, kuram aprīļa vidū Gagarina kausa izcīņas laikā tika konstatēta pozitīva dopinga analīze, bet pēc tam viņš no komandas tika atstādināts.

Hokejista analīzēs iepriekš tika atklāta S6 B klases aizliegtā viela, kas Belova organismā nonākusi, lietojot nesertificētu sporta uzturu. Hokejistam tika piešķirta trīs mēnešu diskvalifikācija, kura beigsies 21. jūlijā.

Belovs aizvadītajā sezonā KHL regulārajā čempionātā piedalījās 50 spēlēs, kurās izcēlās ar sešām rezultatīvām piespēlēm, bet Gagarina kausa izcīņā viņš 18 mačos guva vienus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu