Pecollī Burvju cepures gala izpārdošana

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mākslinieku pāris tikko atgriezušies no Anglijas, kur notika pasaules iluzionistu kongress F.I.S.M. Tajā iluzionisti Pecolli prezentēja savu Eiropas tūres uzsākšanu ar jauno lielformāta šovu «B» jeb Zemūdens Burbuļu šovu, kura pirmizrāde notika pagājušā gada rudenī Rīgā.

Šo šovu ar skaistajiem E.Platmalnieces tērpiem un brīnišķīgo V.Zilvera mūziku paspējuši novērtēt arī skatītāji Krievijā un Ukrainā.

Sakarā ar plānotajām viesturnejām tiek slēgts «Pecolli Magic Shop» jeb burvju triku veikaliņš, kurš nu jau vairākus gadus par savām mājām saucis t/c SPICE 2.stāvu (pretī LIDO).

Tādējādi AUGUSTS būs pēdējais mēnesis, kad Maģiskās Cepures brīnumus varēs iegādāties «dzīvajā» – trikus, izvelkot no pašas Cepures, satiekoties aci pret aci ar pārdevēju - burvi, kurš nodemonstrēs triku, kā arī apmācīs tā turpmākai lietošanai.
Līdz ar to, lai pienācīgi atvadītos no saviem burvīgajiem klientiem, visu mēnesi piedāvāsim īpašas atlaides un izdevīgus piedāvājumus.

Cepurē

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu