«Lamborghini» sveic tūkstošo «Aventador» īpašnieku

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas sporta auto ražotāja «Lamborghini» izpilddirektors Stefans Vinkelmans nelielā, taču svinīgā ceremonijā pasniedza atslēgas tūkstošajam «Aventador LP 700-4» īpašniekam, kurš ir veiksmīgs vācu arhitekts un kuram jau pieder «Lamborghini Diablo».

Salīdzinoši ar savu priekšgājēju «Murcielago», kurš debitēja Frankfurtes auto šovā 2001.gadā bija nepieciešami divarpus gadi, lai sasniegtu 1000 vienību atzīmi, «Aventador» šo slieksni pārkāpa nieka 15 mēnešos. Pieprasījums pēc eksotiskajiem sporta auto turpina augt un rindā ir jāgaida 18 mēnešus, lai tiktu pie kārotā automobiļa.

«Aventador» veiksmi kompānijas vadība skaidro gan ar daudzajiem apbalvojumiem, gan arī ar ražošanas palielināšanu no trīs gataviem spēkratiem dienā 2011.gadā līdz četrarpus gataviem spēkratiem mūsdienās. Kopš 2011.gada 28.februāra, kad «Aventador LP 700-4» piedzīvoja savu debiju Frankfurtes auto šovā, tas ir ieguvis 36 dažādus apbalvojumus, padarot to par vienu no visiekārojamākajiem sporta auto uz planētas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu