Sējas novadā ar neskaitāmiem dūrieniem nonāvēta sieviete

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jūnija sākumā kādā mājā Sējas novadā atrasts sievietes līķis ar neskaitāmu dūrienu pēdām. Aizdomās par šo slepkavību aizturēts upures dzīvesbiedrs.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, 9.jūnijā policija saņēma informācija, ka kādā mājā Sējas novadā atrodas sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. 1974.gadā dzimusī sieviete bija vairākas reizes sadurta. Dūrienu skaitu gan Sadovskis nevarēja precizēt, norādot, ka tas tiks skaidrots ekspertīzē.

Saistībā ar notikušo tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 117.panta 4.punkta - par slepkavību, ja tā izdarīta ar sevišķu cietsirdību. Par to var sodīt ar mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz 20 gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu.

Tai pašā dienā aizdomās par minēto slepkavību policisti aizturēja sievietes dzīvesbiedru - 1969.gadā dzimušu vīrieti. Viņš savu vainu gan kategoriski noliedza.

Lietā turpinās izmeklēšana un ir noteiktas vairākas ekspertīzes. Sīkāku informāciju par notikušo policija pagaidām nesniedz.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu