Laura Reinika «Sirds sadeg neparasti» jaunais video jau plaši skatīts visā Baltijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ visu trīs Baltijas valstu radio un TV tika prezentēta Laura Reinika dziesmas «Sirds sadeg neparasti» jaunā versija, ko Lauris iedziedājis ne tikai latviski, bet arī igauniski un lietuviski - par šo notikumu visās valstīs informēja arī vadošie ziņu mediji.  

Kopš 19.jūlija dziesmas video iespējams noskatīties arī interneta vietnē youtube un jau pirmajā dienā tas guvis plašu ievērību visās valstīs, bet jo īpaši Lietuvā, kur reģistrēts vairāk nekā 40 000 skatījumu. Jaunais video, kura pamatideju Lauris raksturo ar vārdiem: «Ja divas sirdis deg, tām jādeg kopā līdz galam!», jau izpelnījies atzinību no kino un mūzikas profesionāļiem. Dzirdētas pat prognozes, ka «Sirds sadeg neparasti» varētu atkārtot panākumus, ko savulaik guva Laura «Es skrienu» un «Pasakā»- retās baltiešu dziesmas, kas kļuvušas par hitiem visās trijās kaimiņvalstīs.

«Sirds sadeg neparasti» jaunās video versijas režisore un scenāriste (kopā ar pašu Lauri) ir Aija Strazdiņa, bet galvenā meitenes loma uzticēta Lietuvas drāmas teātra aktrisei Monikai Vaičuļītei. Videoklips filmēts Kurzemē - Liepājas reģionālajā slimnīcā un Pāvilostā.

Dziesma ir pieejama lejuplādei «doremi.lv», «iTunes» un «muusika24.ee».

Latviski - «Sirds sadeg neparasti»:

Igauniski - «Süda Vaikselt Närbub»:

Lietuviski - «Širdis Sudegus Tyliai»:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu