Pahars: Ir vilšanās, ka neguvām vārtus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETAFoto:

Rīgas «Skonto» ceturtdien notikušajā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā spēlē pret Horvātijas komandu Splitas «Hajduk» vajadzēja gūt vārtus, uzskata Latvijas komandas galvenais treneris Marians Pahars.

«Smaga spēle, spēcīgs pretinieks. Tomēr, kā jau teicu, mums spēles šādā līmenī nāk tikai par labu, jo jaunajiem spēlētājiem reizi gadā rodas izdevība spēlēt tik augstā līmenī,» Pahara teikto citē «Skonto» oficiālā mājaslapa internetā. «Pretinieks nepārsteidza, bijām gatavojušies spēlēt no aizsardzības. Tomēr viņi ir tehniski labāk sagatavoti, ko labi parādīja Ante Vukušičs pirmo vārtu guvumā. Pārējie arī ir ļoti labi un tehniski futbolisti, tas mums sagādāja problēmas.»

«Vēlos pateikties saviem puišiem, jo viņi nospēlēja ļoti labi, lai gan rezultāts ir 0:2. Puiši labi nospēlēja aizsardzībā, jo pretiniekam nebija sevišķi daudz izdevību, bet tās, kuras bija, viņi realizēja,» piebilda Pahars. «Rezultāts nav vilšanās, lielāka vilšanās ir par to, ka neguvām vārtus viesos, jo tagad būs grūtāk. Ja, nedod Dievs, Rīgā ielaižam vārtus, tad mums jāgūst jau četri. Skatīsimies un analizēsim šo spēli. Nedomājam padoties.»

Tikmēr «Skonto» lietuviešu uzbrucējs Tads Labuks izteica cerību, ka atbildes mačā Rīgā komandai izdosies ātri gūt vārtus.

«Sākumā vajadzēja izdevības izmantot, tad jau redzētu. Jāizmaina taktika, vairāk jākontrolē bumba, jo šoreiz maz tikām pie bumbas. Beigās jau bija fiziski ļoti grūti,» citēts uzbrucējs. «Ja saņemsimies un nedaudz viņiem «uzspiedīsim», tad daudz kas var notikt. Jāgūst ātri vārti, tas ir pats galvenais. Un jātic saviem spēkiem, tad viss izdosies.»

Kā ziņots, citā UEFA Eiropas līgas turnīra otrās kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē ceturtdien «Liepājas metalurgs» savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 (1:1) ar Polijas komandu Varšavas «Legia».

Abu dueļu atbildes spēles notiks 26.jūlijā. Trešajā kvalifikācijas kārtā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu