Dienas horoskops: 23.jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops: 23.jūlijs. Šī diena vēsturē

AUNS Tieksies it visā ieņemt pirmo vietu. Būsi oriģinālu ideju pārpilns. Katrā ziņā spēsi izcelties uz līdzcilvēku fona. Pirms uzsāc ko jaunu pārliecinies vai esi paveicis iepriekšējos darbus.

VĒRSIS Kāds no vistuvākajiem līdzcilvēkiem liks par sevi vilties. Esi piezemētāks attiecībās ar līdzcilvēkiem, neuzspied citiem savu viedokli un pārlieku nekritizē citu rīcību.

DVĪŅI Veiksmīgi veidosies attiecības ar līdzcilvēkiem. Vari slēgt dažādus sadarbības līgumus, meklēt sponsorus. Padosies ar reklāmbiznesu saistīti darbi.

VĒZIS Iespējams, būsi nospraudis jaunu mērķi, uz kuru tiekties ne mirkli neapstājoties. Atturies no konfliktiem un strīdus situācijām sevišķi jau attiecībās ar tuviniekiem.

LAUVA Šodien vēlams paveikt iesāktos darbus pirms mesties jaunos. Sevišķi vērīgs esi darbā ar dokumentāciju, konfidenciālu informāciju, jo iespējama negaidīta informācijas noplūde.

JAUNAVA Iespējams, nolemsi uzsākt kādus jaunus kursus, studijas, lai uzlabotu savu profesionālo darbību. Pirms uzsāc ko vērienīgu, konsultējies ar pieredzē bagātākiem līdzcilvēkiem.

SVARI Būsi īsts piedzīvojumu meklētājs, nespēsi nosēdēt uz vietas ne mirkli. Patiks riskanti piedāvājumi, darbības. Kāds zīmes pārstāvis nolems uzsākt apmeklēt sporta zāli.

SKORPIONS Būsi lieliskā omā, jo šodien viss noritēs tieši pēc tava nostādītā plāna. Tavs pašnovērtējums tikai augs un tu jutīsies drošs savā darbības lauciņā. Vakaru veltīsi divvientulībai ar mīļoto.

STRĒLNIEKS Svārstīsies pats savās domās. Labprātāk pavadīsi laiku brīvi un neatkarīgi no darbiem. Aktīvajiem zīmes pārstāvjiem šī diena sola atnest grandiozus panākumus.

MEŽĀZIS Šodien vari būt pat pārāk pedantisks. Pret visu kā allaž attieksies ar lielu atbildības sajūtu. Tava centība tiks novērtēta no augstākstāvošo puses. Pastāv iespējas pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm.

ŪDENSVĪRS Nav izslēgts, ka šodien nebūsi tajā labākajā garastāvoklī un diemžēl to izjutīs arī tavi vistuvākie līdzcilvēki. Svarīgu jautājumu risināšanu vēlams atlikt uz citu dienu.

ZIVIS Šodien nebūtu vēlams kārtot juridiska rakstura jautājumus. Ja nespēj vienatnē tikt galā ar kādu uzdotu darbu, droši lūdz palīdzību kādam no kolēģiem. Patiks iepirkties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu