Nedēļas horoskops 23.-29. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

AUNS Būs pienācis laiks kravāt ceļa somas un doties ārpus valsts kārtot dažādas lietas. Iespējams, ka lielākā nedēļas daļa tiks pavadīta ārzemēs. Tev būs iespēja gūt vērtīgas zināšanas un kontaktus. Kopumā nedēļa piemērota jaunu lietu uzsākšanai. Kādam no zīmes pārstāvjiem būs gaidāmas arī visai būtiskas pārmaiņas privātajā dzīvē. Tu spēsi gūt labu saskaņu ar ģimenes locekļiem, kas tikai uzlabos jūsu savstarpējās attiecības.

VĒRSIS Tev nāksies krietni vien papūlēties, pirms spēsi kā nākas saprasties ar līdzcilvēkiem. Būtiski atturēties no pārlieku kategoriskas un pavēlnieciskas nostājas. Brīžiem vari kļūt ļoti emocionāls un viegli aizkaitināms. Svarīgi saglabāt savaldību un neļauties mirkļa emocijām, jo to iespaidā tu vari sastrādāt lietas, kuras vēlāk nāksies rūgti nožēlot. Šonedēļ iespējami darījumi ar nekustamo īpašumu.

DVĪŅI Labi padosies visa veida darbi. Tu droši vari pierādīt savus spēkus jaunā, līdz šim svešā lauciņā. Harmoniskais kontakts ar tuviniekiem ļaus uzturēt labas attiecības mājas sienās, kas savukārt pozitīvi ietekmēs tavu profesionālo sniegumu. Nedēļas otrajā pusē var aktualizēties sabiedriskās lietas. Iespējams, tev būs jādodas ne uz vienu vien prezentāciju, pārstāvēt savas firmas intereses, ko arī sekmīgi spēsi izdarīt. Brīvdienās ļauj sev kārtīgi atpūsties.

VĒZIS Materiālā plānā par panākumiem nebūs jāsūdzas. Iespējams, atrisināsi sen sasāpējušu jautājumu ar kādu parādnieku. Daiļā dzimuma pārstāves vairāk uzmanības veltīs savai ārienei. Nav izslēgts, ka pat izšķirsies par pilnīgu imidža maiņu. Labvēlīgs laiks tiem, kuri saistīti ar klientu apkalpošanas sfēru, skaistumkopšanu. Privātajās lietās daudz ko noteiks tavs garastāvoklis. Ja spēsi savaldīt savas emocijas, tad visas lietas ritēs savu gaitu.

LAUVA Psiholoģiski un fiziska smaga nedēļa. Jau laikus nodrošinies ar pietiekamu pacietības devu un nesteidzies ar juridisko lietu kārtošanu. Nav izslēgts, ka nāksies doties uz kādu valsts iestādi, sniegt papildus atskaites un atskaitīties kādas kontroles institūcijas priekšā. Galvenais, nezaudē ticību panākumiem un pēc iespējas vairāk laika velti sev tīkamām lietām. Brīvdienās droši vari doties kāda izbraukumā kopā ar mīļoto.

JAUNAVA Tu pārlieku saasināti uztversi apkārt notiekošo, ietekmēsies no apkārtējo viedokļa. Lai gūtu tik kārotos panākumus darbā un privātajā dzīvē, vairāk ieklausies savās vēlmēs un mazāk ņem vērā, ko par tevi padomās citi! Ja spēsi sevi pareizi noskaņot, uz rezultātiem nebūs ilgi jāgaida. Kāds no zīmes pārstāvjiem var nopietnāk pievērsties sevis izzināšanai, psiholoģijai. Iespējams, tevi interesējošos jautājumos, mīļotais cilvēks pratīs viest lielāku skaidrību.

SVARI Būsi ļoti sabiedrisks, vēlēsies ap sevi pulcēt jautrus un dzīvespriecīgus cilvēkus. Tev izdosies rast kontaktu ar līdzīgi domājošajiem. Nav izslēgts, ka pat vari nolemt nodibināt kādu interešu grupu. Romantiskajā dzīves sfērā risināsies patiesi patīkami un visai vētraini notikumi. Jo spēcīgāk to izjutīs tie, kuri salīdzinoši nesen ir uzsākuši attiecības. Piemērota nedēļa ceļojumiem.

SKORPIONS Pirmdien un otrdien vairāk aktualizēsies ar privāto sfēru saistītās lietas. Taču tas nenozīmē, ka profesionālos pienākumu, šajā laikā atstāsi novārtā. Ar visu tiksi pavisam viegli galā. Ja esi brīva cilvēka statusā, tad zini, ka šonedēļ ir īstais brīdis meklēt jaunas iepazīšanās iespējas. Galvenais būs pārvarēt nedrošības sajūtu un būt dabiskam, pārējais nāks pats par sevi.

STRĒLNIEKS Nespēsi nosēdēt mierā, tev būs nepieciešams aktīvi iesaistīties apkārt notiekošajā. Iespējams, ka tavs avantūristiskais noskaņojums mudinās tevi doties ārpus valsts robežām un izbaudīt kārtīgu eksotikas un piedzīvojumu devu. Galvenais, saglabā mēra izjūtu, nekrīti galējībās, sevišķi tas attiecas uz tēriņiem. Saskarsmē ar pretējo dzimumu zināsi kā pievērst tā uzmanību un radīt simpātijas pret sevi.

MEŽĀZIS Šonedēļ noskaņojums būs daudz labāks kā iepriekš. Spēsi daudz sekmīgāk saprasties ar apkārtējiem, dibināt jaunus kontaktus. Mājinieki vēlēsies pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā, taču tavas aizņemtības dēļ, tas visticamāk būs iespējas tikai nedēļas nogalē. Ja tev nākas kārtot darījumus ar mazpazīstamiem partneriem, vairāk iedziļinies juridiskajās niansēs, lai pēc tam nav “jākož pirkstos”!

ŪDENSVĪRS Pratīsi gan strādāt, gan labi atpūsties. Izbaudi esošo zvaigžņu stāvokli, kurš var sniegt vairākas ļoti perspektīvas darba iespējas. Nav izslēgts, ka tev izdosies atrast lielisku piepelnīšanās veidu, kurš ļaus īstenot vairākas sen lolotas ieceres. Tu būsi devīgs arīdzan attiecībā pret tuviniekiem, sevišķi uzmanīgs būsi pret savām atvasītēm. Mīļotajam cilvēkam vissvarīgākais liksies kopīgi pavadītais laiks divvientulībā.

ZIVIS Tev ļoti svarīgs būs emocionālais atbalsts no ģimenes locekļu puses. Ja tas tiks iegūts, būsi gatavs gāzt kalnus. Nav izslēgts, ka attiecībās ar mīļoto piedzīvosi jaunu kaislību uzplūdu, kas dzīvi padarīs jo īpaši patīkamu. Šonedēļ ieteicams vairāk uzmanības veltīt savai pašsajūtai. Apzinīgākie zīmes pārstāvji centīsies izskaust kaitīgos ieradumus un pievērsties aktīvākam dzīves veidam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu