JPFS/FK «Spartaks» atlaiž galveno treneri Blagonadeždinu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETAFoto:

Latvijas virslīgas klubs JPFS/FK «Spartaks» no amata atbrīvojis komandas galveno treneri Oļegu Blagonadeždinu, aģentūrai LETA apstiprināja kluba direktors Spartaks Melkumjans.

Kā paskaidroja Melkumjans, šāda izvēle izdarīta, pamatojoties uz komandas pēdējā laikā uzrādītajiem nepārliecinošajiem rezultātiem.

Pašlaik 39 gadus vecais Blagonadeždins, debitējot galvenā trenera statusā, virslīgas čempionāta pirmajā aplī palīdzēja čempionāta jaunpienācējai pakāpties līdz kopvērtējuma otrajai vietai, tomēr pēdējā laikā komandas sniegums ir krasi pasliktinājies.

Pašlaik ar 29 punktiem 19 mačos JPFS/FK «Spartaks» kopvērtējumā ieņem ceturto vietu.

Līdz jauna galvenā trenera atrašanai ar komandu strādās līdzšinējais Blagonadeždina palīgs Viktors Terentjevs, kuram ir atbilstoša trenera licence.

Melkumjans nevarēja prognozēt, cik ilgā laikā kluba vadība atradīs jaunu galveno treneri, jo līdz šim nav bijis nepieciešams lūkoties pēc iespējamas kandidatūras.

Bijušais Latvijas izlases aizsargs Blagonadeždins, kurš valstsvienības rindās aizvadīja 70 spēles, kļuvis par ceturto šosezon atlaisto virslīgas klubu galveno treneri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu