Ja «Skonto» uzvarēs «Hajduk», uz Rīgu brauks Milānas «Inter»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanpixFoto:

Latvijas futbola klubs Rīgas «Skonto», pārvarot UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otro kārtu, trešajā kārtā spēkosies ar slaveno un tituliem bagāto Itālijas komandu Milānas «Inter», noskaidrojās šodien notikušajā izlozē.

Latvijas kausa ieguvēji «Skonto» UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrajā kārtā sacenšas ar Horvātijas komandu Splitas «Hajduk». Pirmajā cīņā ceturtdien Splitā «Skonto» piedzīvoja zaudējumu ar 0:2, tāpēc Latvijas klubam ir visai mazas izredzes pārvarēt otro kārtu.

«Inter» futbolisti pagājušo Itālijas A sērijas čempionāta sezonu noslēdza sev necilajā sestajā vietā, bet UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā komanda iesaistīsies no trešās kārtas.

Labākas izredzes uz iekļūšanu trešajā kārtā ir citam Latvijas klubam «Liepājas metalurgs», kas otrās kārtas pirmajā spēlē ceturtdien savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 (1:1) ar Polijas komandu Varšavas «Legia».

Trešajā kārtā šī pāra uzvarētāji spēkosies ar Baltkrievijas klubu Soļigorskas «Šahtjor» vai Austrijas klubu «Ried». Šo komandu pirmajā mačā ceturtdien Soļigorskā tika fiksēts neizšķirts 1:1.

Otrās kārtas dueļu atbildes spēles notiks 26. jūlijā, bet kvalifikācijas trešajā kārtā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Trešās kvalifikācijas kārtas spēles norisināsies 2. un 9. augustā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu