Ceļā uz «Positivus» milzīgi sastrēgumi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Sruksts/LETA

Saistībā ar piektdien notiekošo mūzikas un mākslas festivālu «Positivus» intensīvās satiksmes plūsmas dēļ uz Tallinas šosejas veidojas sastrēgumi pat pie Baltezera, novēroja aģentūra LETA.

Sastrēgumi veidojas pie iebraukšanas Baltezerā, kas ir aptuveni 86 kilometrus no Salacgrīvas.

Tāpat sastrēgumi vērojami pie iebraukšanas Salacgrīvā, kur automašīnu rinda veidojas dažu kilometru attālumā pirms iebraukšanas pilsētā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes inspektore Dace Jukāma, pie Baltezera esot bijis īslaicīgs sastrēgums, taču šobrīd satiksmes plūsma esot normāla.

Viņa sacīja, ka ceļu policijas pārstāvji nav vēl saņēmuši nekādus izsaukumus vai ziņas par apgrūtinātu satiksmi Baltezerā.

Savukārt Salacgrīvā ceļu policijas pārstāvjiem vēl pagaidām izdodas kontrolēt satiksmes plūsmu.

Kā ziņots, arī šogad Valsts policija (VP) ir apņēmusies stingri uzraudzīt sabiedrisko kārtību nedēļas nogalē Salacgrīvā notiekošajā festivālā «Positivus» un kontrolēt autovadītājus, kuri brauks uz šo pasākumu.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāve Lita Juberte, policija nodrošinās gan sabiedrisko kārtību pašā pasākuma norises vietā, gan drošu nokļūšanu uz to un atpakaļ.

Ceļu satiksmē īpaša uzmanība tiks pievērsta tam, vai autovadītāji nav sēdušies pie stūres reibumā, kā arī tam, vai netiek pārsniegts atļautais braukšanas ātrums.

Kā ziņots, šovakar Salacgrīvā sāksies sestais mūzikas un mākslas festivāls «Positivus», kas muzikālo programmu un dažādas aktivitātes turpinās piedāvāt arī rīt.

Kā jau daudzos festivālos, arī šajā pastāv risks, ka pasākuma norises vietā būs «iemaldījušies» narkotiku tirgoņi, kā arī risks, ka festivāla apmeklētāji, kuri brauc ar auto, pie stūres būs sēdušies reibumā.

LETA jau ziņoja, ka, turpinot Jāņos sākto tradīciju, šajā nedēļas nogalē tiem autovadītājiem, kuri pie stūres būs sēdušies skaidrā, policisti kā simbolisku pateicību pasniegs dzeramā ūdens «Vichy» pudeli. Šī akcija tiek organizēta sadarbībā ar AS «Aldaris».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu