Vasiļevskim otrā vieta «Dimanta līgas» posmā Monako

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas rekordists šķēpmešanā Vadims Vasiļevskis piektdienas vakarā izcīnīja otro vietu Monako notikušajā «Dimanta līgas» devītajā posmā.

Aizvadītajās sacensībās Vasiļevskis savu labāko rezultātu uzrādīja piektajā mēģinājumā, šķēpu raidot 81,90 metru tālumā.

Uzvaru šajā posmā izcīnīja ukrainis Oleksandrs Pjatnica, kurš sasniedza rezultātu 82,85 metri, bet trešais ar rezultātu 81,57 metri palika cits Ukrainas pārstāvis Romāns Avramenko.

Vasiļevskis bija vienīgais Latvijas pārstāvis šajā «Dimanta līgas» posmā.

«Dimanta līgas» kopvērtējumā šķēpmešanā vīriešiem Vasiļevskis tagad ar trim punktiem ieņem trešo vietu, bet līdz sezonas beigām šajā disciplīnā tiks aizvadītas vēl divas sacensības.

Pēc sacensībām Monako «Dimanta līga» turpināsies ar posmiem Stokholmā, Lozannā, Birmingemā un Cīrihē, bet sacensību sezona noslēgsies ar 7. septembrī Briselē paredzētajām sacensībām.

Katrā no 32 disciplīnām sportisti, kuri «Dimanta līgas» noslēgumā būs saņēmuši visvairāk punktu, tiks apbalvoti ar četru karātu dimantu, kura vērtība būs apmēram 80 000 ASV dolāru (45 000 latu).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu