Šremps: Īpaši gaidu mājas spēles

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» jaunieguvums, 25 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs Robs Šremps intervijā kluba oficiālajā mājaslapā atzīst, ka īpaši gaidīs «rīdzinieku» mājas spēles.  

Šremps stāsta, ka palēnām sāk saprasties ar jaunajiem komandas biedriem, kā ari iekārtojas jaunajā dzīvesvietā. «Tā kā iepriekšējā sezonā spēlēju Zviedrijā, lielu pārsteigumu nav. Ēdiens šeit ir lielisks. Rīga ir patīkama, patiešām ļoti patīkama pilsēta.»

Amerikāņu hokejists norāda, ka KHL viņam nav bijusi gluži tumša bilde un pirms pievienošanās «Dinamo» komandai viņš kontaktējies ar paziņām, kas spēlējuši KHL. «Runāju ar Džošu Gretonu, kā arī ar Mikaelu Telkvistu, kurš šeit bija spēlējis jau iepriekš. Telkvists par Rīgu izteicās ar ļoti labiem vārdiem, tāpēc, gaidot sezonu esmu patīkami satraukts. Īpaši gaidu mājas spēles, kad tās vēros slavenie Rīgas līdzjutēji.»

Šremps atklāj, ka, visticamāk, «Dinamo» rindās spēlēs ar 19. numuru, kurš pērn bija Miķelim Rēdliham.

«Esmu priecīgs, ka ir sākušies treniņi, bet par mērķiem tagad ir grūti pateikt. Noteikti gribu gūt savus pirmos vārtus. Manuprāt, noteikti jāiekļūst izslēgšanas spēlēs. Cik nu ilgi esmu šeit pabijis ir skaidrs, ka tas ir tas, ko komandā vēlas,» piebilst Šremps.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu