Arī Saulietis un Jass neiztur konkurenci «Dinamo» sastāvā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Cīņu par vietu Rīgas «Dinamo» rindās nav izturējuši vairāki uz pārbaudes laiku uzaicinātie hokejisti, kuru vidū Mārtiņam Cipulim pievienojušies arī Kaspars Saulietis un Koba Jass, vēsta klubs.

Jau ziņojām, ka ar 31 gadu veco Cipuli, kurš komandā pavadījis trīs sezonas, līgums nav ticis pagarināts, tomēr viņš komandā turpināja būt uz pārbaudes laiku. Tomēr piektdien Cipulis tika oficiāli atbrīvots no komandas un kļuva par brīvo aģentu, jo nebija izvēlēts to spēlētāju vidū, kuri pirmdien Valmierā sāks pirmo treniņnometni.

Starp atbrīvotajiem spēlētājiem ir arī šogad Latvijas izlases rindās pasaules čempionātā spēlējušie uzbrucēji Saulietis un Jass, kā arī Toms Hartmanis un Aleksandrs Galkins. Visi šie hokejisti tagad uzsākuši jauna kluba meklējumus.

Ar pārbaudes laika līgumiem uz treniņnometni Valmierā «Dinamo» sastāvā dosies trīs uzbrucēji - Vitālijs Pavlovs, Gunārs Skvorcovs un Edijs Leitāns-Rinke. Treneri pēc šo hokejistu parādītā sniegumu treniņos un pārbaudes spēlēs izlems, vai ar kādu no viņiem tiks slēgts pilnvērtīgs līgums.

Ar līgumiem «Dinamo» sistēmas komandās uz treniņnometni Valmierā dosies trīs vārtsargi - Mikaels Telkvists, Māris Jučers un Kristers Gudļevskis; 12 aizsargi - Rodrigo Laviņš, Arvīds Reķis, Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Guntis Galviņš, Jēkabs Rēdlihs, Oskars Cibuļskis, Matjē Karls, Edgars Dīķis, Mārtiņš Jakovļevs, Mārtiņš Porejs un Artūrs Salija; kā arī 17 uzbrucēji - Džeimijs Džonsons, Aleksandrs Žirū, Mārtiņš Karsums, Aleksandrs Ņiživijs, Andris Džeriņš, Robs Šremps, Miks Lipsbergs, Raitis Ivanāns, Ainārs Podziņš, Miks Indrašis, Roberts Bukarts, Niklass Luseniuss, Ģirts Ankipāns, Gints Meija, Juris Upītis, Māris Bičevskis un Elvijs Biezais.

Svētdienas vakarā Rīgas «Dinamo» komanda dosies uz Valmieru, kur no 23. jūlija līdz 2. augustam Vidzemes Olimpiskajā centrā aizvadīs pirmssezonas treniņnometnes pirmo posmu.

Pirmo pārbaudes spēli pirms gaidāmās sezonas Rīgas «Dinamo» aizvadīs 3. augustā Daugavpilī, kur spēkosies ar Baltkrievijas klubu Minskas «Dinamo», bet pēc tam treniņi turpināsies Piņķos, un 8. augustā «Inbox.lv» ledus hallē tiks aizvadīts pārbaudes mačs pret Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandu Aļmetjevskas «Ņeftjaņik»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu