Alonso izcīna uzvaru Vācijas GP kvalifikācijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmās formulas pasaules čempionāta Vācijas «Grand Prix» izcīņas kvalifikācijas sacensībās šodien ātrākais bija «Ferrari» spāņu pilots Fernando Alonso.

Divkārtējais pasaules čempions un pašreizējais kopvērtējuma līderis izcīnīja uzvaru jau otrajās kvalifikācijas sacensībās pēc kārtas, jo pirms pāris nedēļām viņš uzvarēja tikpat lietainajā Lielbritānijas «Grand Prix» kvalifikācijā.

Otrajā un trešajā vietā kvalifikācijas sacensībās ierindojās «Red Bull» piloti - attiecīgi vācietis Sebastjans Fetels un austrālietis Marks Vēbers, bet ceturto vietu ieguva septiņkārtējais pasaules čempions Mihaels Šūmahers («Mercedes GP»).

No trešās starta rindas svētdienas sacīksti sāks Niko Hulkenbergs («Force India») un Pastors Maldonado («Williams»), bet ceturtajā rindā stāsies «McLaren-Mercedes» britu piloti Džensons Batons un Lūiss Hemiltons.

Salīdzinoši neveiksmīgi šodien startēja Kimi Raikonens («Lotus») un «Ferrari» otrais pilots Felipe Masa, kuri ierindojās attiecīgi desmitajā un 14. vietā.

Pasaules čempionātā kopvērtējumā pašlaik līderis ar 129 punktiem ir Alonso, 116 punkti ir Vēberam, 100 punkti ir Fetela rēķinā, 92 punkti ir Hemiltonam, bet 83 punkti - Raikonenam.

Vācijas Lielās balvas izcīņa Hokenhaimas trasē svētdien sāksies plkst. 15.00 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu