U-16 basketbolistēm dramatisks zaudējums EČ B divīzijas pusfinālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Avotnieks

Latvijas U-16 izlases basketbolistes galvenās treneres Mudītes Zanderes vadībā šodien piedzīvoja zaudējumu Eiropas čempionāta B divīzijas pusfināla cīņā.

Latvijas jaunās basketbolistes ar 52:53 piekāpās Bulgārijas vienaudzēm, tādejādi, lai iekļūtu A divīzijā, latvietēm svētdien būs jāuzvar mačā par trešo vietu pret Lietuvu vai Portugāli.

Rezultatīvākā Latvijas izlases rindās ar 15 punktiem bija Ieva Spīgule, 11 punktus pievienoja Kitija Laksa, bet astoņi punkti un 13 atlēkušās bumbas bija Paulas Lūķes kontā. Bulgārijas izlasē ar 24 punktiem izcēlās Borislava Hristova, bet 14 punkti un 13 bumbas zem groziem bija Marijas Kamburovas rēķinā, kura četras sekundes līdz cīņas beigām izrāva bulgārietēm uzvaru.

Atgādinām, ka piektdien ceturtdaļfināla mačā Latvijas jaunās basketbolistes ar 54:52 izrāva uzvaru pār Ukrainas U-16 izlasi.

Latvijas U-16 meiteņu basketbola izlases sastāvs Eiropas čempionāta B divīzijas turnīrā:

Kate Krēsliņa, Kitija Laksa, Beāte Markāne, Paula Lūķe, Anna Buša, Kitija Štolce, Marta Bergmane, Paula Strautmane, Digna Strautmane, Ieva Spīgule, Vineta Bīriņa un Amanda Betlere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu