Egles kailfoto lietā aizdomās turēto joprojām nav

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts policijai joprojām nav aizdomās turēto kriminālprocesā par nu jau bijušās Valsts prezidenta ekonomikas, uzņēmējdarbības un nodarbinātības padomnieces Elīnas Egles kailfoto nonākšanu internetā, kas, iespējams, izzagti no Egles elektroniskā pasta.

Valsts policijas preses pārstāve Sintija Virse aģentūrai BNS teica, ka izmeklēšana šajā lietā turpinoties, aizdomās turēto pašlaik nav, taču kādas izmeklēšanas darbības līdz šim policija ir veikusi, likumsargi nav tiesīgi publiski atklāt.

Egle iepriekš aģentūrai BNS pieļāva, ka fotogrāfijas izzagtas no elektroniskā pasta.

Februārī, pamatojoties uz Egles iesniegumu policijā, Kibernoziegumu apkarošanas nodaļā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma panta par korespondences, pa telekomunikāciju tīkliem pārraidāmās informācijas un citas informācijas noslēpuma pārkāpšanu.

Atsevišķu interneta mediju neētisko un, iespējams, nelikumīgo rīcību, publicējot Egles privātās fotogrāfijas, kas, visticamāk, iegūtas nelikumīgi, nosodījusi arī Latvijas Žurnālistu asociācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu