Sestdien slimnīcā nogādāti 13 «Positivus» apmeklētāji

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi sestdien ārstniecības iestādēs nogādājuši 13 festivāla «Positivus» apmeklētājus, kuri bija gan saindējušies ar pārtiku, gan arī guvuši dažādas traumas.

Kā aģentūru LETA informēja NMPD pārstāve Ilze Bukša, cilvēku gūtās traumas bijušas diezgan tipiskas šādiem masu pasākumiem - dažs guvis brūces plaukstās, cits kājas traumu, cits sejas traumu. Vienai personai radušās problēmas ar vēderu un bijusi nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās.

Kā ziņots, «Positivus» pirmajā dienā mediķi ārstniecības iestādēs nogādāja 12 cilvēkus, kas ir par vienu mazāk nekā otrajā dienā. Abās dienās slimnīcā tika nogādāti vairāki cilvēki, kas bija saindējušies ar pārtiku.

Iespējams, saindēšanās notika, mielojoties ar festivāla teritorijā nopērkamajiem «Turkebab» kebabiem. Precīzi saindēšanās iemesli gan vēl nav noskaidroti.

Sestais mūzikas un mākslas festivāls «Positivus» Salacgrīvā sākās piektdien un turpinājās arī vakar, bet šodien festivāla apmeklētāji dodas mājup.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu