Zināms Latvijas pludmales volejbolistu spēļu kalendārs Londonas OS

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Kļuvis zināms Latvijas pludmales volejbola duetu pirmo trīs maču kalendārs gaidāmajās Londonas olimpiskajās spēlēs.

Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kuri Londonas olimpiskajās spēlēs būs izlikti ar 16. numuru, D apakšgrupas pirmo cīņu aizvadīs jau turnīra pirmajā dienā 28. jūlijā, kad plkst. 13.00 pēc Latvijas laika tiksies ar poļiem Gžegožu Fijaleku un Mariušu Prudelu, kuriem Londonā piešķirts 9. numurs.

Otrā cīņa latviešiem paredzēta 30. jūlijā, plkst. 14.00, kad pretiniekos būs ar 21. numuru izliktie Grants Goldšmids/Frīdoms Šija no Dienvidāfrikas Republikas (DĀR)., bet D apakšgrupas pēdējo cīņu Samoilovs/Sorokins aizvadīs 1. augustā, plkst.18.30, kad spēkosies ar amerikāņiem Džeikobu Gibu un Šonu Rozentālu, kuri izlikti ar 4. numuru.

Tikmēr Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš Londonas Olimpiādē būs izlikti ar 17. numuru un E apakšgrupas pirmās kārtas cīņā 29. jūlijā, plkst.17.30 samēros spēkus ar vāciešiem Kaju Matisiku/Jonatanu Erdmanu, kuriem turnīrā ticis 8. numurs.

Otro maču Latvijas duets aizvadīs 31. jūlijā, plkst. 16.30, kad pretiniekos būs ar 20. numuru izliktie Igors Ernandess un Hesuss Viljafanje no Venecuēlas, bet E apakšgrupas trešajā mačā Pļaviņš/Šmēdiņš 2. augustā, plkst. 11.00 tiksies ar Rihardu Šuilu/Reineru Numerdoru no Nīderlandes, kuri Londonā būs izlikti ar 3. numuru.

Pēc apakšgrupu turnīra izslēgšanas cīņām kvalificēsies 16 pāri - katras apakšgrupas spēcīgākās divas komandas un divi labākie pāri no tiem, kas paliks trešajā vietā, bet tiem piepulcēsies vēl divi trešajā vietā palikušie pāri, kuri savā starpā aizvadīs papildus izslēgšanas kārtu.

Kvalifikācijas sacensības pludmales volejbolā ilgs sešas dienas, bet kopumā bīčisti sacentīsies no 28. jūlija līdz pat 9. augustam.

Kā zināms, Pļaviņš izvēlēts par Latvijas karognesēju olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu