Motobraucējam Augustam Justam 14. vieta PČ posmā MX1 klasē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas motobraucējs Augusts Justs no «Latvija Elkšņi Honda» komandas šodien izcīnīja 14. vietu pasaules čempionāta 11. posmā MX1 klasē - Krievijas «Grand Prix».

Pirmajā braucienā Justs ieņēma 15. vietu, kas deva sešus kopvērtējuma punktus, bet otrajā braucienā Latvijas motosportists finišēja 14. pozīcijā, tiekot pie septiņiem ieksaites punktiem.

Posmā uzvarēja slavenais itālietis Antonio Kairoli, kurš bija ātrākais abos braucienos.

Kā ziņots, Latvijas labākais motobraucējs Matīss Karro pirms trim nedēļām aizvadītajā posmā Zviedrijā piedzīvoja smagu kritienu un nestartēs vismaz divus mēnešus.

MX2 klases sacensībās Dāvis Ivanovs («Riga Motocross Team») ieņēma 23. vietu, braucienos finišējot attiecīgi 20. un 26. pozīcijā un tiekot pie viena kopvērtējuma punkta.

Vēl viens Latvijas pārstāvis MX2 klasē Roberts Justs («Latvija Elkšņi Honda»), kurš traumas dēļ nebija startējis kopš čempionāta sestā posma, braucienos ieņēma attiecīgi 23. un 21. vietu, kas summā deva 24. pozīciju.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc 11 posmiem MX1 klasē Karro ar 112 punktiem ieņem 16. vietu, Augusts Justs ar 30 punktiem ir 24. pozīcijā, Toms Macuks («Rodeo») ar trim punktiem ieņem 46. vietu, bet Dāvis Līvs («MX Moduls») ticis pie diviem punktiem, kad šobrīd dod 53. vietu.

MX2 klasē pašlaik Ivanovs ar 13 punktiem ieņem 31. vietu, bet Roberts Justs ar deviņiem punktiem atrodas 36. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu