Štelmahers: No spēles uz spēli kļuvām saliedētāka komanda

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas U-20 basketbola izlases galvenais treneris Roberts Štelmahers pēc zaudējuma Eiropas čempionāta mačā par 5. vietu Vācijai (63:80) atzina, ka pēdējai turnīra spēlei pietrūcis spēka cīņā zem groziem.

«Ja šodien piedalītos finālspēlē, Jānis (Timma) dotos laukumā ar visu savainoto plecu, taču šodien nolēmām viņu pietaupīt. Toties Ojārs (Siliņš) spēlēja, cik nu potītes stāvoklis pa vienu dienu bija uzlabojies,» skaidro treneris.

«Otrajā puslaikā pietrūka spēka un jaudas, lai apturētu vāciešus zem mūsu groza. Ļoti daudz punktus viņi guva no tuvās distances. Mēs samērā labi metām no tālienes, taču ne tik labi, lai ar to pietiktu (10/24),» secina Štelmahers.

«Pirms čempionāta man bija diezgan miglains priekšstats ar to, kas sagaida, jo ar U-20 turnīriem man nav bijusi darīšana. Pēdējās pārbaudes spēles Lietuvā radīja drūmas priekšnojautas. Taču puiši pēc tām mobilizējās, no spēles uz spēli kļuvām labāka, saliedētāka komanda,» norāda treneris.

«Jā, ne visu 40 minūšu garumā katrā spēlē parādījām savu labāko sniegumu, katram pietrūkst kāda nianse meistarībā, taču daudz ko kompensējām ar cīņasgribu un neatlaidību. Kopumā esmu apmierināts gan ar izcīnīto vietu, gan komandas spēli,» piebilst Štelmahers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu