Čipšu cienītāji var laimēt miljonu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/foodjunk/

Kartupeļu čipsu zīmols «Lay's» piektdien uzsācis jaunu akciju, par jaunas garšas ideju piedāvājot laimēt vienu miljonu ASV dolāru (572 000 latu).

«Mēs priecājamies, ka vēlaties piedalīties!» teikts zīmola īpašnieka - kompānijas «PepsiCo» mājaslapā.

Laikraksts «USA Today» ziņo, ka zīmols izvēlēsies trīs interesantākos jaunas garšas ieteikumus un izgatavos čipsus, kas nonāks pārdošanā 2013.gada sākumā. Pēc tam «Facebook» lietotāji balsos par mīļāko garšu, kuras idejas autors saņems balvu - miljonu dolāru vai vienu procentu no jauno čipsu peļņas 2013.gadā.

Nepacietīgākie akcijas dalībnieki jau ceturtdien publicēja ierosinājumus «Lay's» «Facebook» vietnē. Līdz šim saņemti ieteikumi radīt čipsus ar medus, kļavu sīrupa, zemesriekstu sviesta un citām neierastām garšām.

«Lay's» agrāk veidojuši līdzīgas akcijas ārpus ASV. Austrālijā ieviesti čipsi ar Cēzara salātu garšu. Ēģiptē iecienītais našķis garšo pēc garnelēm, savukārt Polijā - pēc cīsiņiem, vēsta «USA Today».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu