Kaupers aicina uz skatuves meiteni, lai to bildinātu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas festivālā «Našestvije», grupas «Prāta vētra» uzstāšanās laikā noticis kāds romantisks pavērsiens. Renārs Kaupers kādai meitenei palūdza kāpt uz skatuves, lai notiku bildinājums. Protams, meiteni nebildināja pats Kaupers, bet gan meitenes puisis

«Prāta Vētrai» bija tas gods atklāt Krievijā, Tveras apgabalā notiekošo festivālu «Našestvije».

Uzsākot dziesmu «Ramočka», Renārs Kaupers uzrunājuma publiku šādiem vārdiem: «Šobrīd iestājas ļoti nozīmīgs un atbildīgs brīdis. Dārgās meitenes, vai jūs esat ar mums? Jaukās meitenes, dāmas, vecmāmiņas - visas klātesošās. Nākamās dziesmas laikā, lūdzu, uzmanīgi vērojiet ekrānus. Tie rādīs dažādu sieviešu fotogrāfijas un ļoti iespējams, ka starp tām, jūs ieraudzīsiet sevi. Šī ir nozīmīga akcija un arī dziesma ir nozīmīga - tik ļoti - ka pat var izmainīt visu jūsu dzīvi!»

Kāda no pūlī esošajām meitenēm sevi atpazina un devās uz skatuves. Samulsusī meitene stāvēja tukstošiem festivāla apmeklētāju priekšā un gaidīja - kā tad beigsies šī zīmīgā akcija.

Un tad uz skatuves ieradās viņas mīļotais un bildina samulsušo meiteni:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu