Aiztur sievieti par kukuļa piedāvāšanu policistam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Svētdien Bauskas novadā, Gailīšu pagastā, likumsargs par kukuļdošanas mēģinājumu policijas darbiniekam aizturēja autovadītāju, informē Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldē.

VP Zemgales reģiona pārstāve Ieva Sietniece portālu «Apollo» informēja, ka, apturot automašīnu «BMW 525», kuru vadīja 1956.gadā dzimusī sieviete, tika konstatēts, ka nav izieta tehniskā apskate, savukārt lai netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, sieviete mēģināja policijas darbiniekam iedot 20 latus, pēc kā arī tika aizturēta.

Jāmin, ka šogad Zemgales reģionā par kukuļošanas mēģinājumu aizturēti jau 25 autovadītāji, no kopējā aizturētā skaita Bauskā šis ir jau sestais gadījums.

Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 323.panta 1.daļas «Par kukuļa, tas ir, materiālu vērtību, mantiska vai citāda rakstura labumu, nodošanu vai piedāvāšanu, ja piedāvājums pieņemts, personiski vai ar starpnieku valsts amatpersonai, lai tā, izmantojot savu dienesta stāvokli, izdarītu vai neizdarītu kādu darbību kukuļdevēja, kukuļa piedāvātāja vai citas personas interesēs, neatkarīgi no tā, vai nodotais vai piedāvātais kukulis domāts šai valsts amatpersonai vai jebkurai citai personai», kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt divdesmit minimālajām mēnešalgām, informē policijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu