Aiztur dzērājšoferi 3,8 promiļu reibumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Reģionālā pašvaldības policija nedēļas nogalē Ķekavā aizturējusi autovadītāju, kurš sēdies pie spēkrata stūres spēcīgā alkohola reibumā. Alkohola pārbaudē vīrietim konstatētas 3,8 promiles, portālu «Apollo» informēja Reģionālajā pašvaldības policijā.

Tiek ziņots, ka piektdienas vakarā, saņemot informāciju par to, ka Ķekavā, pie veikala «Maxima», automašīnu «Renault Kangoo», iespējams, vada iereibis šoferis, Reģionālā pašvaldība policija nekavējoties devās uz minēto adresi, lai novērstu potenciālos draudus iedzīvotājiem, ko varētu izraisīt minētā spēkrata vadītājs.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi pamanīja meklēto automašīnu - tā bija izbraukusi no veikala stāvlaukuma un krustojumā ar autoceļu A7, veicot kreiso pagriezienu, devās uz Rīgas pusi.

Policijas darbinieki operatīvi pieņēma lēmumu sekot automašīnai, skaļrunī liekot autovadītājam apturēt savu spēkratu. Taču šoferis policijas rīkojumus ignorējis un veicis automašīnas apgriešanas manevrus, iebraucis tirdzniecības centra «Liiba» stāvlaukumā, kur policijas darbinieki aizturējuši iereibušo spēkrata vadītāju.

Reģionālās pašvaldības policijas darbinieki, veicot alkohola pārbaudi ar alkometru, vīrieša izelpā konstatēja 3,8 alkohola promiles.

Turpmākai izmeklēšanai atbilstoši pārkāpuma piekritībai iereibušais vīrietis tika nodots Valsts policijas Rīgas reģionālās pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Ceļu policijas bataljona darbinieku rīcībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu