«Torpedo» lauž līgumu ar amerikāņu uzbrucēju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Ņižņijnovgorodas «Torpedo» savās rindās nepaturēs amerikāņu uzbrucēju Raienu Veski, tā vēsta kluba mājas lapa.

30 gadus vecais Veske aizvadītajā sezonā piedalījās regulārās sezonas 15 spēlēs, kurās guva četrus vārtus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles, līdz oktobra beigās guva savainojumu un laukumā atgriezās tikai Gagarina kausa izcīņā.

«Aizvadītajā sezonā uzbrucējs guva ļoti smagu muguras traumu un viņš ilgi ārstēja to. Novembrī spēlētāju iekļāvām savainoto hokejistu sarakstā. Sportisko formu viņš atguva tikai izslēgšanas spēlēs, bet rehabilitācijas process bija atstājis sekas,» izteicās kluba sporta direktors Igors Bahmutovs.

«Spēlētājam bija līgums uz nākamo sezonu, taču viņš nespēja izcīnīt vietu starp pieciem leģionāriem, tādēļ kluba vadība nolēma šķirties no hokejista,» «Sport-express» citē kluba pārstāvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu