Policija Rīgas centrā aiztur divus kabatzagļus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien ap plkst.4 no rīta Gogoļa ielā diviem jauniešiem tika nozagtas personīgās mantas – mobilais tālrunis, naudas maks un soma.

Valsts policijas pārstāvji portālu «Apollo» informēja, ka šo notikumu pamanīja Rīgas pašvaldības policija pilsētas novērošanas kamerās un izbrauca uz notikumu vietu.

Pašvaldības policijas darbinieki aizdomās par zādzību aizturēja 1985.gadā dzimušu vīrieti un 1983.gadā dzimušu sievieti un nogādāja Valsts policijas iecirknī.

Vēlāk noskaidrots, ka iespējamie zagļi bija apzaguši jauniešus, kamēr tie atpūtās uz sabiedriskā transporta pieturas soliņa. Pie aizturētajiem atrastas zagtās mantas. Abi aizdomās turamie jau agrāk sodīti par dažādiem likumpārkāpumiem.

Par notikušo sākts kriminālprocesu par zādzību un turpinās izmeklēšanu. 22.jūlijā tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu aizturētajam vīrietim, taču sievietei piemēroja ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu