«Positivus» policija sākusi 17 kriminālprocesus un 94 administratīvās lietas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Saistībā ar dažādiem pārkāpumiem aizvadītajās brīvdienās notikušajā festivālā «Positivus» Valsts policija (VP) sākusi 17 kriminālprocesus un 94 administratīvās lietvedības. Pērn par pārkāpumiem šajā festivālā policija sāka 20 kriminālprocesus.

Festivāla norises laikā - no 20. līdz 22.jūlijam - saistībā ar nelegālu narkotisko vielu apriti veiktas 24 pārbaudes, kā rezultātā sākti deviņi kriminālprocesi, astoņos gadījumos par citiem likuma pārkāpumiem un 15 administratīvās lietvedības. Par transportlīdzekļa vadīšanu alkoholisko dzērienu ietekmē noformēti 17 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem 16 - velobraucējiem, aģentūru LETA informēja VP preses pārstāve Lita Juberte.

Kopumā pasākums aizritējis bez būtiskiem sabiedriskās kārtības un ceļu satiksmes drošības pārkāpumiem. Policija atzīmē, ka piektdienas vakarā, festivāla apmeklētājiem ierodoties uz pasākumu, Salacgrīvas pilsētā un uz galvenajiem ceļiem, kas ved uz Salacgrīvas novadu, trīs līdz četras stundas tika apgrūtināta satiksme.

Pērn «Positivus» festivāla laikā tika sākti 20 kriminālprocesi, tostarp četri par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu un pārsūtīšanu. Savukārt par narkotiku glabāšanu pērn tika sāktas 11 administratīvās lietvedības.

2011.gada Salacgrīvas pasākumā kopumā tika noformēti 76 administratīvā pārkāpuma protokoli par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, no tiem četri par transportlīdzekļa vadīšanu alkoholisko dzērienu iespaidā, 15 - par velosipēda vadīšanu alkoholisko dzērienu iespaidā.

Kā informē festivāla organizatori, šogad «Positivus» vienlaicīgi apmeklēja aptuveni 25 000 cilvēku no dažādām valstīm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu