Krievijā pazudušo lidmašīnu «An-2» «atradis» interneta blogeris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/Twitter.com

Pirms vairāk nekā mēneša nozagtās un pazudušās lidmašīnas «An-2» atrašanās vietu uzgājis kāds interneta blogeris, vēstī kaimiņvalsts mediji.

Blogeris Daņila internetā publiskojis kādu uzņēmumu no satelīta, kurā redzams, ka lidmašīna, kas vizuāli atgādina «An-2» tipa lidaparātu, atrodas tikai dažu kilometru attālumā no Serovas, pilsētas, no kuras lidlauka lidmašīna tika nozagta.

Blogeris raksta: glābšanas dienesti apgalvo, ka šajā vietā nekādu lidmašīnu atlūzu nav.

Šajā kartē redzama lidmašīna, kas atrodas Kakvas upes krastā, četrus kilometrus no Serovas. Glābšanas dienesti iepriekš apgalvoja, ka šis apgabals ir rūpīgi pārmeklēts, tādēļ vraks diez vai būtu palicis nepamanīts.

Vienlaikus gan citi interneta lietotāji norāda, ka šajā vietā fiksētais lidaparāts varēja vienkārši lidot virs meža, brīdī, kad uzņemts satelīta fotoattēls.

Kā ziņots, lidmašīna «An-2» 11.jūnijā ap plkst.23 no lidlauka Sverdlovskas apgabalā nozaga pārgalvju grupa. Lidmašīnā atradās pilots un 12 pasažieri.

Krievijas dienestiem joprojām nav izdevies atrast lidmašīnu.

Lidaparāta meklēšanā iesaistīti tūkstošiem cilvēku, pārmeklētas lielas platības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu