Dienas horoskops: 24.jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Dienas horoskops: 24.jūlijs. Šī diena vēsturē: 

AUNS Šodien priekšplānā izvērsīsies privātas dabas jautājumi. Nav izslēgts, ka būsi nonācis konfliktā ar mīļoto cilvēku, tāpēc prātosi kā to vislabāk censties vērst par labu.

VĒRSIS Tava taisnības mīlestība būs nepārspējama. Līdzcilvēku vidū ātri vien iekarosi simpātijas un kļūsi par autoritāti. Pastāv lieliskas iespējas pierādīt savu organizatora talantu plašākai sabiedrībai.

DVĪŅI Neuzņemies pārāk daudz uz saviem pleciem. Nav izslēgts, ka pieļausi ne vienu vien kļūmi savā darbības lauciņā, jo centīsies visu sasteigt. Esi piesardzīgs vadot automašīnu.

VĒZIS Tas vai šodien gūsi panākumus būs atkarīgs tikai un vienīgi no tevis paša un tava noskaņojuma. Centies uz visu raudzīties optimistiski. Gūsi atbalstu no mīļotā cilvēka.

LAUVA Piedomā pie tā, kā sevi pasniedz līdzcilvēku lokā. Daudz kas šodien būs atkarīgs tieši no atstātā iespaida. Vakarā nolemsi sevi palutināt ar gardām vakariņām kādā restorānā.

JAUNAVA Veiksmīga diena visiem ar skaistumkopšanu saistītajiem zīmes pārstāvjiem. Kāda Jaunava var nolemt uzsākt pati savu privāto biznesu. Nerīkojies emociju varā.

SVARI Šodien svarīgi būs paveikt visus iesāktos darbus, lai beidzot varētu mesties iekšā jaunos projektos. Izmanto katru liktens sniegto iespēju. Varbūt apmeklēsi kādu skaistumkopšanas salonu.

SKORPIONS Veiksmīga diena. Nav izslēgts, ka tieši šodien piepildīsies kāds tevis ilgi lolots sapnis. Attiecībās ar līdzcilvēkiem nekļūsi pārlieku sīkumains. Varbūt uzsāksi kādas sportiskas aktivitātes.

STRĒLNIEKS Nespēsi ne mirkli nosēdēt rokas klēpī salicis – tieši pretēji, būsi aktīvs, centīsies ņemt dalību it visās aktivitātes, kas valdīs tev tuvumā. Nekustamā īpašuma jautājumu risināšanu vēlams atlikt uz citu laiku.

MEŽĀZIS Šodien viss noritēs lielā steigā, tāpēc esi vērīgs, lai nepieļautu kādu neatgriezenisku kļūmi. Veiksmīga diena, lai veidotu jaunus kontaktus, slēgtu sadarbības līgumus.

ŪDENSVĪRS Tieksies pēc brīvības un neatkarības, nekādi nespēsi paciest ierobežojumus nedz darbā, nedz arī privātajā dzīves jomā. Vislabāk jutīsies domubiedru sabiedrībā.

ZIVIS Šodien veiksmīgāk darbs padosies strādājot vienatnē nevis komandā. Daudz laika veltīsi pārdomām par nākotni. Attiecībās ar mīļoto cilvēki centies būt piekāpīgāks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu