Avārijā cietis dīdžejs Roberts Gobziņš un divi viņa pasažieri

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Kuldīgā sestdien ceļu satiksmes negadījumā cietis dziedātājs un dīdžejs Roberts Gobziņš, kā arī divi viņa vadītās automašīnas pasažieri, liecina aģentūras BNS rīcībā esošā informācija.

Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga aģentūrai BNS pavēstīja, ka sestdienas vakarā 1964.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Toyota Fj Cruiser», Kuldīgas novadā pa Ganību ielu pirms krustojuma ar ceļu Kuldīga–Pelči, sāka automašīnas «Opel Vectra» apdzīšanu. Tobrīd «Opel» veikusi nogriešanos pa kreisi, tāpēc notika abu automašīnu sadursme.

Negadījumā cietuši divi auto «Toyota» pasažieri un tās šoferis.

VP Kurzemes reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas komandieris Ingus Ukstiņš apstiprināja, ka automašīnu «Toyota» vadīja Gobziņš, taču plašāku informāciju par negadījuma apstākļiem viņš pagaidām atturējās sniegt.

Cietušie nogādāti slimnīcā, taču pēc palīdzības saņemšanas viņi nav stacionēti, norādīja Ukstiņš.

Gobziņš sestdien Kuldīgā piedalījās festivālā «Dzīres Kuldīgā».

Festivālā viņam bija paredzētas divas uzstāšanās, taču starp tām notika ceļu satiksmes negadījums. Līdz ar to Gobziņš nepiedalījās vēlu vakarā paredzētajā pasākumā Pilsētas laukumā, apliecināja Kuldīgas kultūras centra direktore Inta Burnevica.

Gobziņš ir dziedātājs, dīdžejs un dziesmu tekstu autors. Viņš iepriekš iesaistījies arī politikā – startējis 5.Saeimas vēlēšanās no apvienības «Latvijas laime» saraksta, bet 10.Saeimas vēlēšanās iekļauts «Pēdējās partijas» sarakstā. Tomēr Centrālā vēlēšanu komisija 2010.gadā paziņoja, ka ir saņēmusi atzinumu par Gobziņa sadarbību ar LPSR Valsts drošības komiteju (VDK).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu